Wentelteefjes met gebakken appels en kandijsiroop

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de appels, ontdoe ze met behulp van een appelboor van hun klokhuis, snij ze in plakken en bak ze in 2 eetlepels Solo met de helft suiker totdat ze gekarameliseerd zijn.
  2. Ontdoe het brood van de korst en vermeng de Solo Crèmefine Cuisine, eieren, de rest van de suiker en de kaneel.
  3. Leg de plakken brood erin en laat ze geheel doordrenken.
  4. Neem de sneden er voorzichtig uit en bak ze in een pan met de Solo mooi bruin en krokant.
  5. Bestrooi de wentelteefjes met suiker en kaneel en laat ze nog even karameliseren onder de grill.
  6. Vermeng een weinig kandijsiroop met de plattekaas als garnituur.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door Solo op 07 juni 2013 om 19u00

Dat klinkt lekker zeg! Bedankt voor de tip.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?