Recept 05 (0 stemmen)

wedges en dip

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet ze af. Snijd de ui flinterdun en stoof hem kort in de helft van de boter. Prak de aardappel met de ui en de rest van de boter fijn. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Verwarm ondertussen de garnalensaus en breng op smaak met de currypasta. Schik de puree in glaasjes en strooi er de garnalen over. Werk af met de garnalensaus en gehakte peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door hartemberg op 12 februari 2011 om 17u46

ik denk dat de bereidingswijze niet klopt, kan je dit even nazien en de juiste erop zetten dank u

Hoeveel sterren geef jij dit recept?