Wortel, selder en prei in julienne snijden en krokant stoven of roerbakken.Sojascheuten toevoegen en even meestoven of roerbakken. Kruiden
Peultjes koken. Tomaten pellen en in partjes snijden.
Vis in blokjes verdelen . Scampi Pellen.
Visblokjes in bloem gekruid met pezo en kerrie wentelen.
Sjalot fijnsnipperen en aanstoven met scampipellen , visbouillon en witte wijn toevoegen , even laten doorkoken . Zeven
Vis en scampi bakken . Haal uit de pan
Braadpan blussen met de bouillon , enkel minuten laten doorkoken . Voeg de room toe en laat indikken of bind. Op smaak brengen met pezo & kerrie
Afwerking : Leg de groenten in het midden van de warme borden. Daarop de vis en scampi en lepel er de saus over . Bestrooi met bieslook. Plaats er de peultjes en tomatenpartjes rond. Spuit er 2 noppen purree bij.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?