Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook

5 (5)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de zwezeriken en hou ze koel.
  2. Verwarm de spinazie.
  3. Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
  4. Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
  5. Bak de zwezeriken in hete Solo.
  6. Verdeel de spinazie over diepe borden.
  7. Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
  8. Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 16u53

Dank je wel voor de opmerking Cuisinefun. Gebruik volgende keer dan maar een 1/2 bouillon blokje misschien.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?