Ingrediënten voor 4 personen
- 300 g kalfszwezeriken (voorgekookt)
- 2 dl water
-
50 g Solo
- laurierblaadjes
- 0.5 blokje Knorr Finesse kipbouillon
- 400 g spinazie in roomsaus
- 1 teentje knoflook
- tijm
Bereidingswijze
- Pel de zwezeriken en hou ze koel.
- Verwarm de spinazie.
- Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
- Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
- Bak de zwezeriken in hete Solo.
- Verdeel de spinazie over diepe borden.
- Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
- Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 18u53
Dank je wel voor de opmerking Cuisinefun. Gebruik volgende keer dan maar een 1/2 bouillon blokje misschien.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?