Altijd weten wat je gaat eten?
Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook
Bereidingswijze
- Pel de zwezeriken en hou ze koel.
- Verwarm de spinazie.
- Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
- Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
- Bak de zwezeriken in hete Solo.
- Verdeel de spinazie over diepe borden.
- Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
- Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 18u53
Dank je wel voor de opmerking Cuisinefun. Gebruik volgende keer dan maar een 1/2 bouillon blokje misschien.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?