Recept 35*** (5 stemmen)

Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de zwezeriken en hou ze koel.
  2. Verwarm de spinazie.
  3. Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
  4. Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
  5. Bak de zwezeriken in hete Solo.
  6. Verdeel de spinazie over diepe borden.
  7. Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
  8. Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 16u53

Dank je wel voor de opmerking Cuisinefun. Gebruik volgende keer dan maar een 1/2 bouillon blokje misschien.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie