Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook

5 (5)
15 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de zwezeriken en hou ze koel.
  2. Verwarm de spinazie.
  3. Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
  4. Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
  5. Bak de zwezeriken in hete Solo.
  6. Verdeel de spinazie over diepe borden.
  7. Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
  8. Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 18u53

Dank je wel voor de opmerking Cuisinefun. Gebruik volgende keer dan maar een 1/2 bouillon blokje misschien.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?