Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gr kabeljauwfilet
- 4 grote rapen
- 150 gr boter
- 8 aardappelen (bintje)
- 1 limoen
- 1,5 dl visbouillon
Bereidingswijze
- Schil de bintjes en snij er mooie, gelijke aardappelstukjes uit.
- Schil de rapen en snij ze in stukjes ongeveer even groot dan de aardappelen.
- Zet de raapjes en aardappelen op in de visbouillon. Breng aan de ook en laat garen op een matig vuurtje.
- Snij de kabeljauw in kleinere, gelijke stukken. Voeg ze toe aan de visbouillon als de groenten bijna gaar zijn. Laat verder garen op een matig vuur.
- Rasp de limoen en verdeel over de visbouillon. Voeg ook het sap van de limoen toe. Kruid met peper en zout.
- Werk de waterzooi af door de in kleine stukjes gesneden koude boter op te lossen in de bouillon.
- Serveer in soepborden of kommetjes.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?