Watermeloen en feta appetizer

Bereidingswijze

  1. Snijd de watermeloen in dikke plakken , zodanig dat je er mooie gelijkmatige rechthoekjes van kunt snijden. Snijd de feta ietsje kleiner en dunner dan de meloen. Leg de kaas bovenop de watermeloen, geef de pepermolen er een draai overheen en plaats daar bovenop het blaadje groen naar keuze. Vastzetten met een cocktailprikker en overgieten met een dun straaltje balsamico-siroop. Succes verzekerd!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Loetje123 op 08 juni 2014 om 22u53

Louter en alleen al vanwege de kleuren past deze appetizer prima in deze kookgroep. En de balsamico -reductie brengt je helemaal in de Mama Mia-sfeer:-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?