Recept 05 (0 stemmen)

Waterkersstamppot

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

puree

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in circa 20 minuten gaar in water met zout.
  2. Hak de waterkers grof. Stamp de aardappels met de light room en de vloeibare margarine tot een smeuïge puree. Meng de waterkers erdoor en breng de stamppot op smaak met zout en peper.
Tip

Meng extra smaakmakers door de stamppot, zoals uitgebakken spekjes, reepjes zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten of croutons.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?