Altijd weten wat je gaat eten?
Waterkerssoep
Bereidingswijze
- - was de waterkers en hak hem, op een beetje na, grof
- - pel en snipper de ui, verhit de boter in een hoge pan en fruit de uisnippers, bestuif ze met bloem en laat bruineren
- - voeg al roerend de melk, ruim 500ml water en het bouillonblokje toe
- - breng de soep aan de kook en laat ca 5 min zachtjes doorkoken
- - rooster de pijnboompitten goudbruin zonder boter en neem ze uit de pan
- - bak de ham knapperig, neem uit de pan en breek hem in grote stukken
- - voeg de waterkers aan de soep toe, pureer de soep met een staafmixer
- - breng op smaak met peper en zout
- -
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?