Recept 05 (0 stemmen)

Warme zalmpotjes met Hollandaisesaus

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de zalmfilet in kleine stukjes en meng ze met de mosselen, de Hollandaisesaus, de amandelen en de helft van de bieslook. Voeg naar smaak peper toe. Vul hiermee de stoofpotjes of ovenvaste schaaltjes.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de zalmpotjes met Hollandaisesaus in de oven in ca. 10-12 minuten gaar worden. Bestrooi de zalmpotjes royaal met bieslook. Zet ze op een schoteltje, leg op elk 2 sprietjes bieslook en geef er een klein lepeltje bij.
Tip

Lekker met stokbrood!

Je kunt de zalmpotjes ook in de magnetron garen op 400 Watt. De bereidingstijd is dan 3-4 minuten per potje. Dit lekkere tussendoortje kun je ook als mini gerechtje serveren, bijvoorbeeld in espressokopjes. De bereidingstijd wordt dan een paar minuten korter.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie