Warme tomaat

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voor 4 personen:
  2. 4 tomaten
  3. Bij de hand: zout en peper,olijfolie, teentje look (of lookpoeder kan ook),klein beetje provençaalse kruiden, parmezaan, beetje paneermeel, verse gehakte peterselie...
  4. Neem een snijplank en een potje...
  5. Pel en snij de loof in kleine stukjes (of lookpoeder) doe dit in een potje met daarbij :peper en zout, klein beetje provençaalse kruiden, beetje paneermeel, verse gehakte peterselie, meng dit alles met wat olijfolie...
  6. Halveer de tomaten, haal een beetje vruchtvlees uit de tomaat zodat er een kuiltje ontstaat,
  7. Duw wat stukjes look in het vruchtvlees.
  8. Vul het kuiltje op met wat van je mengeling in je potje...
  9. Bestrooi als laatst met wat parmezaan...
  10. Zet een aantal minuten onder de grill (oven).
  11. Iets eenvouding maar een lekker bijgerechtje....

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door niknak op 07 januari 2015 om 14u21

weinig werk, vlug klaar en kan naar eigen smaak aangepast worden met andere kruiden. Bedankt om het receptje te delen

Hoeveel sterren geef jij dit recept?