Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar in gezouten water. Pel de uien en snij ze in stukken. Spoel de artisjokharten overvloedig met koud water en snij deze ook in stukken.
Bak de sneden spek krokant in een droge pan. Haal het gebakken spek uit de pan en bak, in het vet van het spek, de aardappelen, rode uien en artisjokstukken gedurende circa 5 minuten goudbruin. Voeg er ook enkele takjes verse tijm aan toe.
Doe nu de gebakken groenten in een vuurvaste schotel en leg er de sneden spek op. Zet nog enkele minuten in de oven.
Bak ondertussen 4 mooie spiegeleieren in 2 eetlepels Solo.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door ilse wouters op 12 juni 2013 om 00u19
maar niets is zo lekker als een verse artisjok
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?