Warme gevulde appels met stroopwafel en mascarpone.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Boor de klokhuizen uit de appels.
  2. Klop de mascarpone met vanillesuiker en de honing.
  3. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  4. Plaats elke appel in een apart beboterd schaaltje .
  5. Vul de holtes in de appels met de verbrokkelde stroopwafels.
  6. Er mag gerust wat omheen gelegd worden.
  7. Leg er een klontje boter op .
  8. Zet de appels op een bakplaat/rooster in de oven.
  9. Haal ze er na ca. 25 min uit
  10. Zet de appels ( in het schaaltje )op een bordje en schep op elke appel een dot van het mascarpone-mengsel.
  11. Extra feestelijk met een bolletje roomijs.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?