Warme geitenkaas- en amandelcocottes met honing-rozemarijnsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Hak de amandelen grof. Rooster ze in een droge pan goudbruin. Laat op een bord afkoelen.
  3. Roer de geitenkaas los met de Solo Crèmefine Licht en schep ¾ van de amandelen erdoor. Schep het kaasmengsel in de vormpjes en strijk de bovenkant glad.
  4. Hak de rozemarijnnaaldjes grof.
  5. Kook het sinaasappelsap met de honing en de gehakte rozemarijn gedurende 2 minuten op een hoog vuur. Voeg naar smaak peper toe. (Direct gebruiken of laten afkoelen en op het laatst weer even opwarmen).
  6. Bereiding
  7. Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de geitenkaas- en amandelcocottes in de hete oven in 10 minuten heet worden. Rooster als de geitenkaas klaar is de boterhammen en snijd ze in lange smalle repen.
  8. Zet de cocottes op 4 bordjes. Verdeel de warme honingsaus over de geitenkaascocottes, strooi de rest van de amandelen erover en leg er een takje rozemarijn en het geroosterde brood bij. Direct serveren!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?