Recept 05 (0 stemmen)

warme camenbert met appel

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verbrokkel de roquefortkaas in een steelpannetje op laag vuur. Voeg vervolgens de cognac en de room toe en kruid af met cayennepeper en paprikapoeder.
  2. Werk de saus af met fijngehakte steeltjes bieslook.
  3. Als de roquefortsaus te scherp smaakt kan, je deze nog wat aanlengen met room.
  4. Snijd de camembert in vier, besmeer hem met eigeel en bestrooi hem rijkelijk met paneermeel. Bak de stukjes kaas in een beboterde pan, op een halfzacht vuur.
  5. Snijd de appels in frietjes en stoof ze aan. Strooi de suiker erbij en laat lichtjes karameliseren.
  6. Blus met het water en de azijn

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?