Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de chocola, in kleine brokjes gebroken, met de boter smelten. Sla de eierdooiers met de helft van de suiker schuimig en voeg geleidelijk het meel toe. Sla de eiwitten stijf met de rest van de suiker. Voeg beide mengsels toe aan de chocola en schep luchtig door elkaar. Zet de massa een poosje in de koelkast. (Dit chocolademengsel kan eventueel zelfs een dag van tevoren worden gemaakt.)
  2. Beboter 6 vormpjes, bestrooi die met meel en doe het mengsel erin (schenk ze niet te vol, de eieren gaan nog uitzetten). Zet de bakjes ongeveer 7 minuten in een op 170°C voorverwarmde oven. De taartjes zullen vanbinnen nog zacht zijn. Serveer met een muntsausje of met een gekonfijt sinaasappelschilletje.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 16 oktober 2009 om 17u47

Probeer de volgende keer met 50 gr suiker.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?