Recept 55***** (2 stemmen)

Walnootkoekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

dessert

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de Solo Patisserie met de suiker en de noten tot een smeuïg mengsel.
  2. Voeg de bloem toe en kneed het deeg in een kom. Vet de bakvorm in met Solo Patisserie en bestrooi met bloem.
  3. Laat het deeg 30 minuten rusten en leg het dan in de bakvorm. Bak ongeveer 12 minuten op 180 °C.
  4. Bereid de vulling: meng de Solo Patisserie met de poedersuiker en de noten tot je een zacht en smeuïg geheel krijgt. Als je wilt, kun je wat rum of andere alcohol toevoegen.
  5. Nadat de gebakjes zijn afgekoeld, vul je ze met de vulling en strooi je er de notenstukjes over.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie