Recept 05 (0 stemmen)

Walnoot-erwten-quiche

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verthit de vetstof in een pan en rooster de gehakte walnoten goudbruin (drietal minuutjes). Roer regelmatig en zorg dat de noten niet aanbranden. Laat ze daarna afkoelen.
  2. Haal het bladerdeeg uit het pak en rol samen met het bakpapier uit en leg in de bakvorm.
  3. Snij de waterkers grof.
  4. Spoel de erwten onder koud stromend water en laat uitlekken.
  5. Meng de waterkers, de erwten en de walnoten onder elkaar en verdeel over de boden van het bladerdeeg.
  6. Klop de eieren los met de sojaroom. Meng er de geraspte kaas onder en kruid met peper. Giet in de bakvorm.
  7. Snij de kerstomaatjes in 2 en verdeel ze in het eiermengsel, met de snijkant naar boven.
  8. Strooi eventueel nog wat geraspte kaas over het geheel.
  9. Zet in een op 200 graden voorverwarmde oven en laat bakken gedurende 35-40 minuten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie