Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1.Was de appel en snij in kleine blokjes. Hak de noten fijn. Schraap de draden van de selder met een dunschiller. Snij in julienne. Snij de druiven in 4.
  2. 2.Was en snij de kropsla. Snij in grove stukken en leg op een bord. Strooi de appeltjes erover, en daarboven de walnoten. Verdeel hierover de druiven en de selder.
  3. OPTIONEEL:
  4. 3.Meng de mayonaise met water, graanmosterd en room. Napeer de dressing over de salade. Versier met bladpeterselie.

Tip

Een Salade "Waldorf", het is een klassieker onder de slaatjes. De naam is ontleend aan het Waldorf-Astoria Hotel in New York City, waar deze salade in 1893 voor het eerst geserveerd werd. Is het te warm om te koken? Zin in iets licht? Dan is dit gerecht jouw oplossing. Smakelijk!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?