Recept 05 (0 stemmen)

Wagamama ramen

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Giet de geweekte wakame af, knijp hem zachtjes uit en zet opzij.
  2. - Snijd de tahu in 1 cm dikke plakjes en bak ze in de koekenpan in een beetje hete olie.1 minuut aan elke kant, tot ze lichtgekleurd zijn.
  3. - Kook de noedels in een grote pan met kokend water in 2-3 minuten beetgaar. giet ze af, spoel ze af onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
  4. - Verdeel de noedels over 2 kommen met de kamaboko-aka, krabsticks, tahu een half ei, 2 scampi's per persoon en de paksoi.
  5. - Verhit de grill of een grillplaat. kwast de kipfilets licht in met olie, zout en peper ze en rooster ze onder grill of op de grillplaat 4 minuten aan elke kant. Laat ze 5 minuten rusten.
  6. - Breng de kippenbouillon aan de kook.
  7. - Snijd de kipfilets in schuine 1 cm brede reepjes.
  8. Schep de kippenbouillon voor het opdienen over de noedels, leg de reepjes kip erop en garneer met de menma, wakame en ringetjes bosui.
  9. - Smakelijk !

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?