Wafels

18 (18)
90 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de zachte Solo Patisserie met het zout, bakpoeder en baksoda. Schraap het vanillestokje uit en voeg het merg toe. Voeg de suiker, honing en eieren 1 na 1 toe.
  2. Voeg de helft van de patisseriebloem en melk toe en dan de rest van de bloem en melk (zo krijg je een mooi glad deeg).
  3. Verwarm je wafelijzer goed voor en schep er met een ijslepel of 2 lepels het beslag in.
  4. Laat je gebakken wafeltjes afkoelen op een taartrooster.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door saskia de troyer op 16 mei 2018 om 15u59

hoelang kan je deze wafeltjes bewaren

Gepost door Solo op 23 mei 2018 om 10u49

Dag Saskia, versgebakken zijn de wafels het allerlekkerst. Maar als je ze goed laat afkoelen op een rooster, kan je ze daarna ongeveer een week bewaren in een afgesloten koektrommel. Geniet ervan!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?