Wafels met slagroom

17 (17)
140 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Scheid het eiwit van de eierdooiers en klop het stijf.
  2. Meng de bloem, de suiker, het zout en het bakpoeder in een kom.
  3. Voeg de eierdooiers, de gesmolten Solo en daarna ook de melk toe.
  4. Roer er voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
  5. Klop intussen de Solo Crèmefine Patisserie mooi luchtig tot slagroom in je keukenrobot of met de garde. Zet in de koelkast.
  6. Warm het wafelijzer op. Doe één pollepel deeg in het ijzer en laat bakken tot de wafel goudbruin ziet. Herhaal tot al het deeg opgewerkt is.
  7. Haal de slagroom uit de koelkast en schep hem in een spuitzak. Versier de wafels met heerlijke toefjes slagroom en dien lauw op.

Tip

Dien de wafels lauw op met een bolletje ijs of eet ze gewoon koud wanneer je maar wil.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door QueenJacoba op 01 november 2018 om 08u30

ze zijn overheerlijk!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?