Recept 45**** (16 stemmen)

Wafels met slagroom

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Wafels bakken met Solo Open Kitchen

tijd
140 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Scheid het eiwit van de eierdooiers en klop het stijf.
  2. Meng de bloem, de suiker, het zout en het bakpoeder in een kom.
  3. Voeg de eierdooiers, de gesmolten Solo en daarna ook de melk toe.
  4. Roer er voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
  5. Klop intussen de Solo Crèmefine Patisserie mooi luchtig tot slagroom in je keukenrobot of met de garde. Zet in de koelkast.
  6. Warm het wafelijzer op. Doe één pollepel deeg in het ijzer en laat bakken tot de wafel goudbruin ziet. Herhaal tot al het deeg opgewerkt is.
  7. Haal de slagroom uit de koelkast en schep hem in een spuitzak. Versier de wafels met heerlijke toefjes slagroom en dien lauw op.
Tip

Dien de wafels lauw op met een bolletje ijs of eet ze gewoon koud wanneer je maar wil.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Tannetje op 08 augustus 2017 om 19u43

Schitterend! Lekkere wafels, krokant ėn luchtig!!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie