Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 gram boter (kleine blokjes)
- 75 gram witte basterdsuiker
- 50 gram gedroogde abrikozen (gehakte)
- 50 gram muesli met vruchten-noten
- 75 gram melkchocolade
- 1 ei (geklopt)
- 2 eetlepels melk
Bereidingswijze
- verwarm de oven voor op 180c.
- meng het meel en de boter in een kom en wrijf het tot kruimels.
- doe er de muesli, abrikozen, suiker en chocolade door.
- voeg het ei toe en net zoveel melk tot er een klonterig mengsel ontstaat.
- schep met twee dessertlepels hoopjes met een beetje tussenruimte.
- leg op een ingevette bakplaat en bak de rotsjes ongeveer 14 minuten in de oven, tot ze stevig aanvoelen.
- haal ze van de bakplaat en leg ze op het rooster en laat ze afkoelen zodat ze stevig worden.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?