use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rode vruchtencrumble

Rode vruchtencrumble

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 450 g rood fruit
  • 90 g suiker
  • 90 g Solo
  • 2 eetlepels maïzena
  • 100 g bloem
  • 30 g amandelschilfers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de oven op 180 voor.
Bereiding
  1. Schik het fruit in een ovenschotel en roer er de maïzena onder.
  2. Giet de suiker, de bloem en de amandelschilfers in een schotel en roer er met je vingers de Solo onder.
  3. Verdeel over het fruit.
  4. Schuif ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.