Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Roer de ricotta los en kruid met peper en citroensap.
  2. Leg op elk sneetje gerookte zalm een hoopje ricotta en vouw het plakje zalm dicht
  3. Zet, indien nodig, vast met een cocktailprikker.
  4. Leg een blaadje sla op 4 bordjes en schik de zalm met ricotta per 3 stuks op elk bordje, en werk het voorgerecht af met peterselie en enkele takjes dille.
  5. Als je maar één per persoon serveert, heb je ook een uitstekende amuse.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 20 januari 2013 om 16u42

Heerlijk en simpel,leukogend gerechtje. In combinatie gemaakt met de forelmousse gevuld in komkommer.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?