Roer de ricotta los en kruid met peper en citroensap.
Leg op elk sneetje gerookte zalm een hoopje ricotta en vouw het plakje zalm dicht
Zet, indien nodig, vast met een cocktailprikker.
Leg een blaadje sla op 4 bordjes en schik de zalm met ricotta per 3 stuks op elk bordje, en werk het voorgerecht af met peterselie en enkele takjes dille.
Als je maar één per persoon serveert, heb je ook een uitstekende amuse.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 20 januari 2013 om 16u42
Heerlijk en simpel,leukogend gerechtje. In combinatie gemaakt met de forelmousse gevuld in komkommer.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?