Ingrediënten voor 4 personen
- 600 GR GRIJZE GARNALEN
- 1 GLAS WIJN
- 1 GESNIPPERDE UI
- 1/2 SAP CITROEN
- 1 EETLEPEL TOMATENPUREE
- 3 EIEREN
- 150 GR GAMALEN GRUYERE KAAS
- 180 GR BLOEM , PANEERMEEL , BOTER
- 1 SNUIFJE OLIJFOLIE , PEPER EN ZOUT
Bereidingswijze
- PEL DE GARNALEN . FRUIT DE UI SAMEN MET DE GARNAALRESTEN , BLUS MET GLAS WIJN , ZET ALLES ONDER WATER EN LAAT 40 MIN SUDDEREN EN ZEEF DE FOND . SMELT BOTER , ROER DE BLOEM ER ONDER , VOEG AL ROEREND DE TOMATENPUREE , CITROENSAP EN 500 ML VAN DE FOND ERONDER DOOR . ROER NU VAN HET VUUR AF DE EIERDOOIERS , KAAS , GARNALEN ER ONDERDOOR . KRUID MET PEPER EN ZOUT. STRIJK HET MENGSEL 2 CM DIK UIT OP EEN BEBLOEMDE PLAAT .
- ZET EEN NACHT IN DE FRIGO . SNIJ DE KROKETTEN EN WENTEL DEZE NU DOOR DE BLOEM , EIWIT EN PANEERMEEL . FRITUUR DEZE OP 180 GRADEN TOT ZE GOUDBRUIN ZIJN .
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?