Recept 55***** (2 stemmen)

Voor Sinterklaas... Schuddebuikjes-rotsjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

KNUTSELKOOKKEUKEN MET DE KIDS

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Eigenlijk is dit te simpel om een recept te noemen. Geen pindarotsjes, die we allemaal wel kennen, maar een Sinterklaas achtige variant. Aangezien kleindochter inmiddels al weer 5 hier was, hebben we dit met veel plezier gemaakt.
  2. Smelt de chocolade naar keuze au bain Marie , roer er de schuddebuikjes ( in de supermarkt bij het broodbeleg, kleine speculaasbolletjes) door, zodat ze met een dun laagje chocolade bedekt zijn. Leg dan met een lepel hoopjes op bakpapier. Versier ze naar keuze als de chocolade nog vloeibaar is. Zet weg in de koelkast. En dan smullen maar. In de koelkast blijven ze een week goed, maar... of dat gaat Lukken?

Bron: Eigen recept en foto

Tip

Je kunt natuurlijk ook kruidnoten of pepernoten nemen.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 29 november 2015 om 19u34

Sinterklaas bracht pakjes voor de kleinkinderen, Deze speciale Sint hapjes gingen met smaak naar binnen en ik vond het jammer, dat ik niet meer gemaakt had.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?