Was de schelpen grondig in ijskoud water. Spoel ze minstens 2 maal met vers water.
Snipper de platte peterselie fijn. Snipper de knoflook fijn. Snijd de citroen in partjes.
Neem een grote pan en bestrijk ze met Solo. Verhit de pan tot ze lichtjes begint te roken, doe de vongole erin en laat ze even verhitten tot ze opengaan. (Doe dit desnoods in meerdere keren.)
Bestrooi met de peterselie en knoflook en schud de schelpen stevig op.
Hoi Nicky53, bedankt voor je compliment! :) Laat dit heerlijk Italiaans receptje jou nog smaken. Nog veel kookplezier toegewenst! Groetjes, Het Solo-team
Andere Solo-leden over dit recept (8)
Gepost door nicky53 op 01 december 2016 om 16u16
Héérlijk!!
Gepost door Solo op 05 december 2016 om 14u17
Hoi Nicky53, bedankt voor je compliment! :) Laat dit heerlijk Italiaans receptje jou nog smaken. Nog veel kookplezier toegewenst! Groetjes, Het Solo-team
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?