Altijd weten wat je gaat eten?
Volkoren snee rosbief 'tonnato'
Bereidingswijze
- Dat wordt lekker lunchen met deze heerlijke sandwich met rosbief en tonijn!
- Pureer in de keukenmachine de tonijn met de mayonaise, de wijn en de ansjovisfilet
- .Breng de tonijnsaus op smaak met zout en peper.
- Beleg het vloerbrood met de rosbief.
- Lepel er royaal tonijnsaus over en maak de boterhammen af met de rucola, de kaas en de kappertjes.
- Tip: Tonijnsaus kun je 1-2 dagen eerder maken en gekoeld bewaren. De saus is ook lekker op een boterham met gegrilde groenten of varkensfricandeau.
- Ook lekker als gemakkelijk en snel hoofdgerecht met een soepje vooraf en een toetje na.
- BRON: Vri4endin .nl
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?