Recept 35*** (2 stemmen)

vol-au-vent a la mama

Dit is een recept van

tijd
180 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kruid de kippenbillen met zout,peper en kippenkruiden.bak de kippenbillen aan beide kanten bruin en laat op een zacht vuurtje verder pruttelen tot ze gaar zijn.maak ondertussen balletjes en kook ze gaar.bak de champignons.als de kippenbillen gaar zijn pluk je het vlees ervan,maak een witte saus,voeg peper,zout ,nootmuskaat, kippenkruiden,kippenbouillonketeltje en de room toe.voeg de champignond,de gahaktballen en de kip bij de saus en roer goed door elkaar,eet smakelijk.als je over hebt kan je deze altijd in de vriezer stoppen je saus blijft smeuig doordat er room is toegevoegt

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie