Recept 05 (0 stemmen)

Vlinderpasta met gerookte zalm en asperges

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de asperges beetgaar en snijd in schuine stukken. Kook de pasta eveneens al dente. Houd beiden warm.
  2. Stoof de ajuinsnippers glazig in de boter. Voeg een scheut witte wijn toe en laat even inkoken. Room bijvoegen en laten indikken. Kruiden met pezo. Afwerken met de peterselie of dille.
  3. Serveer de pasta in een diep bord. Schik hierover de zalmreepjes en aspergestukken. Nappeer de roomsaus erover en garneer met een takje dille of peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?