Vlindermacaroni met salami en walnoten in courgette & knoflooksaus

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snijd de courgette in dunne plakjes en de lente-ui in smalle ringetjes. Snijd de salami in halve dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de salami op een hoog vuur gedurende 2 minuten. Voeg de pastasaus toe en kook de saus 5 min. op een matig vuur. Meng de courgette met de lente-ui en de dressing. Meng de macaroni en de helft van de walnoten met de saus. Verdeel de macaroni over 2 warme diepe borden en bestrooi met de rest van de walnoten. Serveer de salade er apart bij.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?