Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. BENODIGDHEDEN: Bakplaat/ bakpapier of aluminiumfolie/ schaar/ mes/ vork/ koffietas voor ei/ bakborstel
  2. VOORBEREIDING: Warm de oven voor op 200°c en laat de bladerdeegvellen ontdooien.
  3. Bekleed de bakplaat met bakpapier en zet opzij.
  4. BEREIDING: . Leg er de velletjes zalm op en zorg ervoor dat deze niet over de bladerdeeg hangen. Knip eventueel bij. Kruid bij met peper en dille.
  5. Rol de buitenflappen van de bladerdeeg naar het midden op zodat er een vlindervorm ontstaat. (twee krullen). Snijdt deze grotere rollen in kleinere plakken. Plaats op een met bakpapier/ aluminiumfolie bekleedde bakplaat.
  6. Klop het ei los en bestrijk de zalmvlinders met het ei. Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 10 à 15 min tot ze goudbruin zijn.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?