Recept 05 (0 stemmen)

Vleesstoofpotje (gewone en winterversie)

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Maak balletjes maken van het gehakt. Deze afbakken in een pan.
  2. - Snij het vlees in blokjes, kruiden met peper en zout. Afbakken in een pot. Voeg hier dan +/- 1 liter water aan toe, zodat het vlees onderstaat.
  3. - Voeg hier het boullionblokje aan toe en laat sudderen - Als het vlees mals is, voeg je de balletjes eraan toe.
  4. - Alles goed laten doorkoken en binden met maizena
  5. Winterversie:
  6. - Werkwijze is geheel hetzelfde, alleen voeg je bij het vlees en het water de volgende ingrediënten toe: een potje tomatenpuree, 2 kruidnagels, 2 laurierblaadjes. En wanneer je op het laatst de balletjes toevoegt, doe je er nog een hele hoop champignons (in 4 gesneden) bij.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie