Vleesragout

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Vlees in blokjes of reepjes snijden. Ui klein snipperen.
  2. Champignons schoon borstelen en in plakjes snijden.
  3. Doe wat boter in een pan en bak de ui in 5 minuten zacht voeg de champignons toe en bak deze bruin. Haal de ui en champignon uit de pan en voeg de resterende boter toe en roer de bloem doorheen.Laat de bloem op een laag vuurtje gaar worden, ze wordt nu rul.
  4. Giet de koude bouillon erbij, er moet nu een vloeibare gladde massa ontstaan.
  5. Breng de ragout op smaak met zout en peper en de kruiden.
  6. Voeg vlees, Ui en de gebakken champignons toe. Voeg nog wat kruiden toe.
  7. Om hem echt lekker te laten zijn moet hij eigenlijk een nacht staan.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Marjootje op 31 oktober 2012 om 16u32

Na thuiskomst van vakantie heb ik dit gegeten bij jullie. Heerlijk! Om je vingers bij af te likken.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?