Recept 05 (0 stemmen)

Vleeslapjes met marsalasaus , wokgroenten en aardappelsoezen

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Aardappelen koken , laten drogen op het vuur en door roerzeef draaien.
  2. Soezendeeg : Water en vetstof aan de kook brengen. Bloem toevoegen en op het vuur laten drogen. In een kom doen en er één voor één de eieren onderkloppen.
  3. Aardappelpurree en deeg mengen en goed kruiden. Daarvan roosjes spuiten op bakpapier en laten afkoelen.
  4. Champignons in plakjes snijden. Sjalot snipperen . Peterselie hakken.
  5. Wokgroenten : Groenten versnijden , look snipperen , wortelen balncheren.
  6. Wok verhitten , olie verhitten. Ui en look rorbakken. Wortel, paprikan prei venkel en brocolli toevoegen en roerbakken . Courgette toevoegen en verder roerbakken.
  7. Sojasaus , citroensap en kruiden toevoegen.
  8. Vlees bakken en kruiden. Uit de pan halen en warm houden.
  9. Sjalot fruiten in de pan van het vlees. Champignons toevoegen en even meebakken. Marsala en bouillon toevoegenen laten doorkoken. Eventueel binden. Snipper gerookt ham erdoor roeren en op smaak brengen.
  10. Aardappelsoezen bakken in frituur
  11. Alles op warme borden schikken en bestrooien met peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie