vleesbrood met ajuin

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 gram runds-varkensgehakt ( gemengd)

Bereidingswijze

  1. benodigdheden:
  2. ____________
  3. * ajuin
  4. * gemengd gehakt
  5. * kruiden: peper,zout en nootmuskaat
  6. * één ei
  7. werkwijze:
  8. ________
  9. doe het gemengd gehakt in een kom en maak het even los.
  10. doe in het gehakt één ei en heel goed mengen.
  11. doe daarna beetje bij beetje chaplure erbij.
  12. heel goed mengen.
  13. en daarna zout,peper en nootmuskaat toevoegen
  14. ajuin schoonmaken en afspoelen onder koud water.
  15. daarna ajuin fijn snijden
  16. en daarna de fijngesneden ajuin door het gehakt mengen
  17. en daarna in een bolletje rollen.
  18. en dan het gehaktbrood bakken op een matig vuurtje.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door KargboP op 12 september 2011 om 21u40

Beste mama dolfijn, Hoe lang moet het vleesbrood in de oven en op hoeveel graden, alstublieft? Alvast bedankt. Met vriendelijke groetjes.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?