Recept 45**** (1 stem)

VLEES; VARKENSHAASJE met BOSBESSENSAUS.

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. In braadpan 30 gr boter verhitten en de haasjes rondom mooi bruin bakken.
  2. Met deksel schuin op de pan zachtjes 10 min laten garen, Ze moeten wel rose blijven.
  3. In andere pan 10 gr boter smelten en de bacon in stukjes 3 min laten bakken.
  4. Nu toevoegen: sinaasappelsap, wijn, mosterd, jam en de creme fraiche. Door elkaar roeren en zachtjes 10 min laten koken.
  5. Af en toe roeren.
  6. Serveer het vlees in mooie schuine stukken en geef de saus er apart bij.
  7. Het is bij ons nog steeds een recept wat geregeld door de fam. gaat.
  8. Het is makkelijk te maken en nog lekker ook . Ook bij kip
  9. .

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kok Kimberley op 05 februari 2013 om 17u17

Het is makkelijk om te maken en lekker fris, ook bij kip is het lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie