Recept 05 (0 stemmen)

vlaamse rijstpap

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zet de rijst in koud water op en laat hem 1 minuut koken.
  2. Spoel hem onder koud stromend water af en laat uitlekken(dit is om overtollige zetmelen te verwijderen).
  3. Voeg de uitgelekte rijst bij de kokende melk en laat ze 15 minuten op een
  4. zacht vuurtje gaar koken.
  5. Roer regelmatig met een houten lepel om aanbranden te vermijden.
  6. Voeg tijdens het koken de vanillestok en de saffraan toe en strooi er op
  7. het einde van de kooktijd de suiker in.
  8. Blijf met een houten lepel roeren.
  9. Bind de nog vloeibare rijstpap met een weinig vanillepuddingpoeder.
  10. .
  11. schep in porties en strooi donker bruine suiker op... nu nog een gouden lepeltje en je waant je in de hemel.........

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door kathleenmario op 09 augustus 2012 om 08u50

ik bedoel ik heb dessert rijst van bosto en daar staat 40 minuten op

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?