Ingrediënten voor 6 personen

  • 6 stuks rapen
  • 6 stuks ajuin(groot)
  • 2 kgr aardappelen
  • 4 teentje look
  • 1,5 kgr lamsavarin
  • 750 gram lams lage rib
  • 4 takje laurier
  • 2 takje thym
  • 2 theelepel bonenkruid

Bereidingswijze

  1. - lamsavarinen lamsribben afbakken
  2. - ajuin tot bruin afstoven en samen in grote kookpot brengen
  3. -aardappelen en rapen geneden in grove stukken toevoegen-
  4. -alles onder water zetten en tot kookpunt brengen-
  5. -look , bonenkruid, laurier en thym toevoegen(naar smaak mits regelmatig proeven)
  6. -laten sudderen tot het vlees los komt
  7. -binden naar smaak met maizena expres
  8. Warm opdienen
  9. Smakelijk

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?