Altijd weten wat je gaat eten?
vlaamse ragout
-
6 stuks rapen
-
6 stuks ajuin(groot)
-
2 kgr aardappelen
-
4 teentje look
-
1,5 kgr lamsavarin
-
750 gram lams lage rib
-
4 takje laurier
-
2 takje thym
-
2 theelepel bonenkruid
Bereidingswijze
- - lamsavarinen lamsribben afbakken
- - ajuin tot bruin afstoven en samen in grote kookpot brengen
- -aardappelen en rapen geneden in grove stukken toevoegen-
- -alles onder water zetten en tot kookpunt brengen-
- -look , bonenkruid, laurier en thym toevoegen(naar smaak mits regelmatig proeven)
- -laten sudderen tot het vlees los komt
- -binden naar smaak met maizena expres
- Warm opdienen
- Smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?