Ingrediënten voor 4 personen

  • 1250 gr rundsvlees
  • 6 à 7 eetlepels bruine kasonadesuiker
  • 2 stuks zoete ajuinen
  • 33 cl bruine leffe
  • 2 eetlepels azijn
  • 12 koffielepels gemixte kruiden
  • 1 tot 2 stuks peperkoek

Bereidingswijze

  1. ajuinen aanstoven op een zacht vuurtje - ondertussen het stoofvlees dichtschroeien met ongeveer 150 gr boter - na het dichtschroeien onmiddellijk blussen met 1 flesje BRUINE LEFFE en kruiden met de gemixte kruidenmengeling (vlaamse karbonadenmengeling) - alles zachtjes laten garen gedurende 60 minuten en een kwartier voor tijd de peperkoek en de bruine kasonade toevoegen aan het gerecht om te binden en smaak te geven.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?