Vittello Tonato

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Kalfsfilet 30-40 minuten laten koken in kippenbouillon met aromaten, ui, wortel, selder, kruidnagel en laurier, laten afkoelen in koelkast in bouillon, hele nacht.
  2. Kalfsfilet flinterdun versnijden.
  3. eidooier mixen met ansjovis, kappertjes, sjalot, olie toevoegen tot je een mayonaise krijgt, tonijn toevoegen, goed mengen.
  4. Af kruiden met peper en eventueel sojasaus.
  5. kalfsfilet op bord schikken, 5 à 6 schijfjes per persoon, paar lepels tonijnmayonaise toevoegen, versieren met appelkappertjes, rucola en ringetjes rode ui.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 10 april 2014 om 17u34

ringetjes rode ui waren opgelegd in sushi azijn, kan je ook op voorrand maken ui in dunne schijfjes snijden, suiker op strooien, sushi azijn toevoegen, week je laten marineren, in glazenpotje met schroefdeksel, af en toe eens mee schudden zodat de suiker goed oplost. smakelijk !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?