Visvinkjes met witte kool

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de witte kool in fijne reepjes, snipper het bieslook, schil en rasp de gember Verdeel de vis in vier gelijke stukjes, rol ze in een sneedje gerookte zalm.. Smelt 2 lepels boter in een pan en stoof de kool gedurende een drietal minuten aan, kruid met peper en zout,giet er 2 dl bouillion en 2 dl wijn over, leg de vispakketjes op de kool en laat 20 minuten zachtjes stoven. Maak ondertussen de dressing, breng 1 dl bouillion aan de kook met de geraspte gember en het bieslook, neem van het vuur af en klop er 2 lepels boter door.
  2. Dresseer de kool op verwarmde borden, leg er de visvinkjes op, lepel er wat van de dressing rond.
  3. Hierbij geef je ofwel puree, krokketjes of zelfgemaakte rösti.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?