Vistempura met zoete dip

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit voor de dipsaus 2el olijfolie in een pannetje en stoof er de chiliringetjes in aan. Bestrooi met suiker en laat carameliseren. Voeg er het limoensap en de geraspte schil aan toe, en overgiet met 50ml water. Bind de saus met het maïszetmeel en laat afkoelen. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Maak het tempurabeslag. Meng de bloem met het maïszetmeel, de bakpoeder en 120ml ijskoud water tot een dik vloeibaar deeg. Laat 15 minuten rusten.
  3. Dep de stukken vis goed droog. Breng ze op smaak met peper, zout en limoensap. Haal ze door de bloem en vervolgens door het tempurabeslag. Frituur ze goudbruin in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier, bestrooi met kerriepoeder. Serveer met het dipsausje.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?