Recept 05 (0 stemmen)

VISSTOOFPOTJE MET VENKEL EN AARDAPPELEN

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een stoofpan.
  2. 2.Voeg het water en de verkruimelde bouillonblokjes toe, breng aan de kook.
  3. 3.Snij de venkel in fijne reepjes (hou het loof apart). Pel, ontpit en snij de tomaten in grote stukken. Doe alles bij de aardappelen en laat 15 min. sudderen met het deksel half open.
  4. 4.Voeg de erwten en de saffraan toe. Voeg, wanneer alles terug kookt, de in blokjes gesneden vis toe. Laat nog 3 min. garen op zacht vuur. Neem van het vuur, zet het deksel op de pan en laat 2 min. rusten.
  5. 5.Breng op smaak met peper en zout en serveer warm in diepe borden. Werk af met de looftakjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie