Bereidingswijze

  1. 1.Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een stoofpan.
  2. 2.Voeg het water en de verkruimelde bouillonblokjes toe, breng aan de kook.
  3. 3.Snij de venkel in fijne reepjes (hou het loof apart). Pel, ontpit en snij de tomaten in grote stukken. Doe alles bij de aardappelen en laat 15 min. sudderen met het deksel half open.
  4. 4.Voeg de erwten en de saffraan toe. Voeg, wanneer alles terug kookt, de in blokjes gesneden vis toe. Laat nog 3 min. garen op zacht vuur. Neem van het vuur, zet het deksel op de pan en laat 2 min. rusten.
  5. 5.Breng op smaak met peper en zout en serveer warm in diepe borden. Werk af met de looftakjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?