Recept 05 (0 stemmen)

visstoofpotje met mosselen ensalie

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De wortelen met een dunschiller mooi rond schillen. De courgette in blokjes snijden.
  2. De asperges schoonmaken. Deze groenten beetgaar koken in 1l. lichtjes gezouten water en warm houden.
  3. De ui, selder en prei fijnsnijden en aanstoven in solo. De mosselen toevoegen met 1/2 l. Water, de witte wijn, laurier en tijm. Kruiden met peper. De mosselen open laten koken, uithalen en warm houden. Het mosselsap zeven, de vismoten erin gaar pocheren, uithalen en warm houden.
  4. De room opkloppen met de eigelen en het miosselsap hiermee binden tot sausdikte zonder dat de vloeistof kookt.
  5. De vismoten, mosselen en groentjes in een diep bord schikken. De salieblaadjes erover strooien, het gebonden mosselsap erover napperen en eventueel garneren met kervelpluksel en aspergescheutjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie