Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. maak een bouillon met visafval, ui, selder, wortel en peperkorrels, laat 20 minuten op zacht vuur trekken.
  2. Bouillon zeven, roux maken van boter en bloem, visbouillon en kruiden blokjes toevoegen, goed laten doorkoken.
  3. serveren met komkommer bolletjes, tomaten zonder pitjes in fijne reepjes, garnalen, room en dille.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 10 april 2014 om 19u21

Geen graten in huis. Maak dan een court bouillon van ui, wortel, selder, peperkorrels, laat dit 10 minuten koken, voeg nu een stukje visfilet toe, kabeljauw, pollakfilet of zalm laat 10-15 minuten net onder kookpunt pocheren. En je hebt een basis visbouillon. vis kan je dan ook gebruiken als garnituur.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?