Ingrediënten voor 4 personen
- 1 fles witte wijn
- 1 liter visbouillon met groentenbouillonblokje
- 1/2 knol venkel
- 1 st prei
- 3 stengels witte selder
- 2 teentjes look
- 2 st ui
- 3 st wortelen
- 1 takje tijm en laurier
- 1 klein doosje tomatenpuree
- 1 paar saffraandraadjes
- 100 gram kabeljauw
- 100 gr roze zalm
- 100 gr garnalen
- 12 stuks scampi
- 1 glas pastis
- 1 beetje dille
Bereidingswijze
- Snijd alle groenten in fijne stukjes en stoof ze aan in olijfolie.
- Bevochtig met de fumet en de witte wijn.
- Voeg er de saffraan en tomatenpuree, alsook de pastis, tijm en laurier aan toe.
- Laat 1 uurtje koken.
- Snijd de vis in stukken van 3 cm op 3 cm.
- Kruid de vis en pocheer ze op het laatste moment in de soep, samen met de scampi’s.
- Serveer en versier met de gepelde garnalen en gehakte dille.
- suuuuuuuuuuper lekker!!!! beetje vers getoast brood bij of stukje frans brood en je maaltijd is klaar!!!
- kan als soep maar ook als maaltijd, ietsje meer vis gebruiken dan!en eventueel wat mosselen en zalm
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?