vissoep

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd alle groenten in fijne stukjes en stoof ze aan in olijfolie.
  2. Bevochtig met de fumet en de witte wijn.
  3. Voeg er de saffraan en tomatenpuree, alsook de pastis, tijm en laurier aan toe.
  4. Laat 1 uurtje koken.
  5. Snijd de vis in stukken van 3 cm op 3 cm.
  6. Kruid de vis en pocheer ze op het laatste moment in de soep, samen met de scampi’s.
  7. Serveer en versier met de gepelde garnalen en gehakte dille.
  8. suuuuuuuuuuper lekker!!!! beetje vers getoast brood bij of stukje frans brood en je maaltijd is klaar!!!
  9. kan als soep maar ook als maaltijd, ietsje meer vis gebruiken dan!en eventueel wat mosselen en zalm

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?