Vissoep met rijst en broccoli(maaltijdsoep)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding- Snipper de teentjes knoflook fijn.
  2. - Snij de champignons in 4 of 6 stukken.
  3. - Pers de halve citroen uit.
  4. - Snipper de peterselie fijn.
  5. Bereiding(15 min.)
  6. Breng de visbouillon aan de kook met de laurier en de tijm.
  7. Doe er de broccolimix en de rijst bij en laat 10 min. gaar worden op een zacht vuur. Voeg de laatste 5 min. ook de vis toe.
  8. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak het knoflook glazig. Voeg de champignons toe en overgiet met het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog 5 min. langer gaar worden en voeg dan de peterselie toe en zet opzij.
  9. Voeg de champignons toe aan de bouillon en kruid eventueel nog wat bij met peper en zout.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?