Altijd weten wat je gaat eten?
visserstaart
Bereidingswijze
- maak een puree van ongeveer 700 gr aardappelen,melk,boter,kruid met pezo.
- eerst de puree maken,hij mag niet te dik zijn anders komt hij niet vloeiend uit de spuitzak
- de eieren 10 min. laten koken
- kookvocht voor de vis maken;ui schillen en in 4 delen,de melk in een pot gieten samen met de ui,laurierbladeren en de peperkorrels.
- op het moment dat de melk kookt de pot van het vuur zetten en nog 10 min.laten trekken
- de vis in stukken gesneden bij de melk voegen en in een gesloten pot 5 tot 10 min.zachtjes laten doorkoken(kookvocht bewaren)
- de vis er uit de pot halen en in stukjes verdelen
- de peterselie fijnhakken
- saus;boter smelten en de bloem toevoegen,dan het kookvocht via een zeefbij de bloem gieten
- terug even latan doorkoken en op smaak brengen met pezo
- van het vuur nemen en de peterselier doorroeren
- oven op 180 * voorverwarmen
- in een vuurvaste schotel 1/3 van de saus gieten,verdeel de stukjes vis over de saus en dan de resterende saus over de vis gieten
- vervolgens de garnalen,en de in grove stukken ei verdelen
- de aardappelpuree in rozetten over de visschotel spuiten
- 20-30 min. in de oven bakken tot de puree een bruin korstje krijgt
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?