Recept 05 (0 stemmen)

Visserssoep met witbier

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden:
  2. 1 wortel (75 gr), 1 prei (125 gr), 150 gr zalm, 1 liter visbouillon, 1 dl witbier, 16 gepelde gamba’s, 75 gr Hollandse garnalen, paprikapoeder, zout, peper, 2 eierdooiers, 1 dl slagroom, 3 takjes dille.
  3. Bereiding:
  4. De wortel en de prei schoonmaken en in luciferdunne reepjes snijden. De zalm schoonmaken en in blokjes snijden. De visbouillon en het witbier tegen de kook aan brengen en de wortel en de prei 4 minuten hierin koken.
  5. De zalm, de gamba’s en de garnalen toevoegen en 3 minuten laten meekoken. Op smaak brengen met paprika, zout en peper. In een kom de eierdooiers en de slagroom losroeren. Een beetje hete soep erdoor roeren en vervolgens het eiermengsel door de soep roeren, niet meer laten koken! De dille erboven fijn knippen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?